11:11




  • 2.2.2022 tarihi, saat 22.00.Bu sayıları unutmasınlar. Dünyada özel anlamı olan tarihlerdir bu tarihler. Bir yere not alsınlar, görecekler. Gelmiş geçmiş en büyük veli olan Hz. Mehdi (as)’a işaret vardır.
  • Eğer yapılan Darwinist propagandaya karşı cevapverdirmiyorsan bu olmaz. O zamanterör kapısı sonuna kadar açılır. Terörün kapısını toz duman etmek için maddiyun tabiyun taununa (Darwinizm’e) atakta bulunmak gerekiyor. Bu vebayı mutlaka kurutacağız, durduracağız.
  • Yobazların gerçi güçleri az ama kokularından rahatsız olduk. O yüzden yobazlığı ortadan kaldıracağız. Darwinizm’i de, komünizmi de yok edeceğiz.
  • İslam’ı, açlıktan sürünmek leş gibi kıyafetle gezmek gibi göstermeye çalışıyorlar. Osmanlı’yı yıkan zihniyeti buraya getirmeye çalışıyorlar. Hem Darwinizm’i hem de yobazlığı ön plana çıkararak bunu yapmaya çalışıyorlar. Bunun için de nerede üçkağıtçı bir yobaz varsa onu ön plana çıkarıyorlar. Onun da etrafında bir münafık halkası vardır. Biz ellerini ilimle bilimle kıracağız, Allah kırıyor zaten ellerini.Asla bölünmeye dağılmaya müsaade etmeyiz.
  • Allah’ı tespih edip andıkça bir ferahlık ve güç gelir. Allah’la bağlantı kopunca çürür insan.
  • Protein bütün dünyadaki insanların aklından daha üstün. İçindeki bilgi, bilgisayardakini andıran bir bilgi. Onbinlerce milyonlarca molelkülü gözden geçiriyor ve “tamam burada hata varmış” diyor. “Yanlış parça gelmiş” diyor, “doğrusunu getirin” diyor hemen oraya koyuyorlar. Evrimciler de bütün bunlara“tesadüfen oldu” diyorlar. Ahirette, Allah’ın karşısında bunu aynen bu şekilde anlatabilecekler mi?
  • Zaman içinde marul bile ciddi bir bozulmaya uğramaz ama et on gün açıkta kalsa çok zehirli bir maddeye dönüşür. İnsan da etten oluşmuş, bedeni geçici bir varlık. Buna rağmen bedenlerini gözlerinde büyütüyorlar. Dünyaya aşkla bağlanıp kendilerine hipnoz yapıyorlar.
  • İnsan ancak Müslüman olduğunda rahat eder, öbür türlü hayat amaçsız bir koşuşturma içinde geçer.İnsan, Kuran’a tam teslim olsa, samimi Müslüman olsa rahat eder,hiç bu dünyaya ait vesveselerle boğuşmaz.
  • Toprağın altına girdiğinde bu dünyadaki gibi şarap tadamayacak. Yerin altında ona şarap servisi yapılmayacak. Şarabı içecek dudağı kalmayacak. Şarabı koklayacak burnu kalmayacak toprağın altında. Hayatına şarapla renk katmaya çalışıyor.O acı, lezzetsiz, kötü içkiyi önemli bir şey halinegetirmeye çalışıyor. Eğer şarap hayatındaki en büyük zevkiyse, bomboş geçen bir hayat demektir o. Oysa Mutluluğun tek kaynağı Kurandır.
  • Kuran bizi dünya nimetlerinden uzaklaştırmaz, aksine nimetlere yakınlaştırır.Kuran zorluk çekilecek bir kitap değildir, felaha ileten bir kitaptır.
  • Onlardan seni dinleyecekler vardır diyor Allah, ama hiç duymayanlar ve akıl erdiremeyenler için Allah “onlar ölüdürler” diyor. O yüzden birini ikna etmek için kendinizi yormayın, kendinizi üzmeyin, hatalı olur bu. Taşa bir şey anlatsak taş kıpırdamasa ve ona kızsa insan bu olur mu? Şuuru açık bir insan anlamasa dahi bunun için üzülmek haramdır.
  • Son 30 yıldan beri Mehdiyet konusunu anlatmak adeta yasaklandı. İşte bu,Hz. Mehdi (as)’ın geldiğine dair çok büyük bir alamettir.
  • Daha önce hadislere saygısı olan kişiler hadisleri reddetmeye başladılar. Bu, paniğin şiddetini gösteriyor. Oysa Mehdiyet durdurulacak bir olay değildir.
  • Cenab-ı Allah, vakti geldiğinde kıyameti getirecek. Bunun önüne geçemeyecekler. Bazı kişiler kıyamet vaktini uzatmaya çalışıyorlar. Hicri 1542’den sonra 1545’e kadar ne İslam, ne Hıristiyanlık ne de
    Müslümanlık  kalmayacak. Dinsizlik hakim olacak. Onların başına kopacak kıyamet. Kaçacak hiçbir yerleri olmayacak.