08:40

  • Şu anda herkes teyakkuz halinde, korku içinde, insanlar kimseye güvenemiyorlar. İttihad-ı islam olduğunda gece herkes istediği gibi sokaklarda gezer. Birinin kapısına vurursun “ben Allah misafiriyim” dersin hemen onlara konuk olursun. Rahatlık güvenlik olur.

  • Tüm dünyada zenginlik bolluk olması adalet üzerine malın dağıtılması ittihadı islam budur. Biri Limuzinde giderken, bir çocuğun çöpte yiyecek araması bize mutluluk vermez. Mehdiyet bunu giderecektir.

  • Bilimin sanatın alabildiğine gelişmesi İttihad-ı İslam ile olacaktır.Şu anda bir tane estetik bina yapamıyorlar. İçlerine ilham gelmiyor. O zevki anlayacak hoşnut olacak insanlar da yetişecektir Mehdi devrinde. Çünkü sırf sanatın olması bir şey ifade etmez. Sanattan zevk alan insanların da olması gerekir. Sanat bilim en yüksek noktasına çıkacak, hastalıklara çözüm bulunacak inşaAllah. Tıpta büyük bir gelişmeler olacak.

  • Şimdi egoistlik her yeri kapsadığı için müthiş bir tedirginlik hakim. İnsanlar parasını alıyor ve hemen saklıyor. Ekonomok kriz şu anda ülkeleri ezerek ilerlemeye devam ediyor. Deccaliyetin duman zuhuru bu. Bu dumanı, pusu dağıtacak kişi ve kişilere biz Hz. Mehdi ve Mehdi talebeleri diyoruz.

  • Bir topluluğu karamsarlığa sürüklemek çok kolay olur. Tek bir kişi “mahvolduk” dese tamamı karamsarlığa düşer, ama bir kişi canlandırsa hemen ortalık canlanırlar. Hz. Mehdi (as)’a Allah tarafından bu görev için görevlendirilmiştir. Bütün insanları canlandıracak. Hz. Mehdi (as)’ın vefatından sonra da Hz. İsa (as) var. Fakat Hz. İsa (as)’ın vefatından sonra insanların manevi dayanakları kalmıyor.

  • Hicri 1543 gibi yani 2120’ye yakın, insanların tamamı deccal gücünde oluyor. Bunlara karşı hepsini kırıp geçirecek bir Mehdi gerekiyor. İşte sel gibi kan akıtma o zaman oluyor,yani kıyamet ile. Kıyametin kendisi o dönemin Mehdisidir.

  • Çocukların canları kıyametten hemen önce alınıyor. Onlar yaşamıyor bu olayları. Çocukların saçlarının bembeyaz olması mucize bir durumdur ve kıyametin başladığının işaretidir.

  • Yaratılış gerçeği bir okyanus,Darwinistlerin teorisi olan evrim ise sadece bir damlayı oluşturuyordu, fakat onu da buharlaştırdık.

  • Açıkça söylüyorum, İslam dünyaya hakim olacak ve bağnazlık bekleyen adamlar çok modern çok kaliteli bir hayat görecekler. Asr-ı saadet bambaşkadır, yobazlık bambaşkadır. Hatta dinsizler komünistler,“böyle olacağını bilseydik bütün gücümüzle desteklerdik” diyecekler.

  • Belirli yollardan geçmemiz, itirazlarla zorluklarla karşılaşmamız gerekiyor. Çok zorlu bir ortamdan geçince coşku ve şevk daha da artar.

  • Hz. Mehdi (as) döneminde, Darwinizm ve materyalizmin yıkılışı gibi yobazlık, gericilik de ortadan kalkacak. Mehdiyet gericiliği öylesine ezecek ki, bir daha ortaya çıkamayacak. Ama Mehdi döneminden komünizm hortlayacak zaten kıyamet onların üzerine kopacak. Şu anki komünizm değil, daha kokuşmuş, kan dökücü bir hali meydana gelecek.

  • Mehdiyette aşağılanan bir insan grubu, ırk, topluluk yok. Herkes seviliyor, herkese saygı duyuluyor, herkes korunuyor. Herkes birinci sınıf insan.

  • Müslüman, zırva ve hurafelerle hiç muhatap değil, sadece Kuran’a dayanıyor. Müslümanlar, Kuran’ın tümüne inanır ama münafık yetersiz görür, Allah’ın hükümlerinin tümünün açıklandığına inanmaz, hurafe ister mutlaka.

  • Kuran’da belirtildiği gibi, “Ya Rabbi bütün münafıkları kin ve öfkeleriyle öldür” diye biz de dua ediyoruz. Kafirler, komünistler, dinsizler veya satanistler için edilmez bu dua. Ama münafık apayrıdır. En kalleş düşmandır, Müslümanlara en ciddi düşmandır.

  • Münafıkların içindeki kin ve öfke onları tahrip ediyor, Kuran’ın açıkladığı budur bize. Damar sistemleri, kas sistemleri bozuluyor, vücutları kendilerine saldırıyor. Allah, onları psikolojik azapla çökerteceğini söylüyor.
  • Deccaliyetin simsiyah karanlık olması ve İslam’ın hakimiyetinin pırıl pırıl aydınlanması gerekiyor. Ama hakimiyetten sonra ikindi vakti gelir ve gitgide batar Güneş. Şimdi öğlen vaktine geldik,Güneşpırıl pırıl. Sonra 1543’den sonra bu ışığı göremeyeceğiz. Gitgide cılızlaşacak ve simsiyah karanlık çökecek.
  • Deccalin hakimiyeti için dünyaya hakim olması gerekir. Darwinizm ve materyalizm dünyanın %99’una hakim oldu. Eğer Darwin’in fikirleri hemen yok edilseydi, deccal dünyaya hakim olamazdı. Mehdi az bir toplulukla gelecek ve nice topluluklara hakim olacaktır.

  • Deccaliyete karşı çözüm Müslümanların birleşmeleri, mezhep ayrılıklarını bırakmaları, arkadaşça kardeşçe bir sevgi birliği oluşturmalarıdır. Kardeşlerimizin silah olarak sevgiyi almaları gerekiyor. Sevgi dışında başka bir şeyi silah olarak aldıklarında ortalık karışır. Kuran’a dayalı sevgi anlayışının hakim olması lazım.

  • Bazı insanlar deccalin kendilerini yuttuğunu çok geç anladılar. Mehdi çıktı şu anda, ama anlayamıyorlar. Ve mehdiyet bu ortamda göğsünü gere gere yayılıyor, durduramazlar durduramayacaklar da.

  • Allah’ı çok sevecekler, Mehdiyeti savunacaklar. Allah’ı unutan bir ekonomi, Allah’ı unutan bir dünya olamaz. Ekonomik kriz ancak Allah’ı çok sevmeleri koşuluyla ortadan kalkacaktır. Yoksa, Allah daha da çökertir.

  • Darwin deccaliyeti temsil eden kişidir. Peygamberimiz (sav) deccal zamanında,ateizmin dinsizliğin bütün dünyaya hakim olacağını, kilise ve havraların kalmayacağını, Allah’ın isminin anılmayacağını, dünyada sel gibi kan akıtılacağını, iyi insanların kötü bilineceğini söylüyor.İnsanların çoğunluğunun Kuran’ı bir hayat kitabı gibi kabul etmeyip, Kuran’ı terk edeceklerini söylüyor.

  • Münafığın sorunu Kuran’dır. Kuran’ın yetersizliğini kabul ettirerek vurmak ister münafık. Çünkü Kuran bir kere yetersiz görüldü mü, yobazlığın kapısı açılmış olur.
  • Münafık, “benim kafamda bir din var o Kuran’daki gibi değil, bu eklemeleri yap, bu hurafeleri kat, ben senin peşinden gelirim” diyor. Amacı direk dinsizliktir. Onu yapsan seni biraz daha ölüme yaklaştırır, şeytan olarak çıktığı için mahvedinceye kadar ölüme yaklaştırır.

  • Hz. Mehdi (as) topluluğuna,“siz kaç kişisiniz” deniyor, 313. Karşıdakiler ise 3 milyon kişi. “Onlardan korkun” diyorlar. Amaç ne? Dağılmaları Müslümanların. Ama bu atak müminin imanını artırıyor. Bu işte Müslümanların sevap kazanmasında, manevi makamlarının artmasındamünafıkların önemi olduğuna işarettir.